Portsan Katumarkkinat 2017 su 28.5. klo 11-16

Portsan Katumarkkinat jälleen toukokuussa, sunnuntaina 28.5.2017 klo 11 – 16. Merkkaa allakkaasi ja tule mukaan!

Perinteiseen tapaan paikalla on paljon kirppis- ja muita myyjiä sekä ostajia. Livemusiikkiakin kuullaan! Markkinoilta löydät myös Portsa ry:n myyntipisteen, jossa myynnissä mm. Portsan omia T-paitoja, keräilypostikortteja ja kirjoja. Voit myös liittyä jäseneksi tai maksaa jäsenmaksusi yhdistyksen myyntipisteellä.

Liikennetiedote: Puutarhakatu on suljettu liikenteeltä markkina-alueella klo 9 – 16.30, markkinoiden rakentamisen johdosta. Markkinat pidetään Puutarhakadulla, Heikkilänkadun ja Korkeavuorenkadun välisellä osuudella. Bussit kulkevat kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä). Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille esim. bussilla. Alueella on vain kaduvarsipysäköintiä ja autoille on alueella rajallisesti parkkipaikkoja. 

Tervetuloa mukaan oikeaan markkinatunnelmaan! Markkinat on järjestetty jo 28 kertaa. Osallistujien palaute kiteyttää tapahtuman:"Portsan Katumarkkinat, ne ovat yhdet parhaimmista tällä alueella. Niissä on vielä vanhan ajan tunnelmaa ja ihmisiä on aina paljon paikalla." "Kesä alkaa aina katumarkkinoista!"

Myyntipaikat varattavissa:

Kirppispaikka 15 e/Portsa ry jäsen, 20 e/ei jäsen (tarjoamme paikan: ota oma pöytä/teline ym. mukaan).

Muut myyntipaikat: kysy varatesssa.

Myyntipaikan varaus tulee tehdä etukäteen. Paikkavaraukset puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 / puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin vain virka-ajan eli klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 10-20) tai s-postilla.