30. Portsan Katumarkkinat 2018 su 20.5. klo 11-15

Portsan Katumarkkinat jälleen toukokuussa, sunnuntaina 20.5.2018 klo 11–15. Tule mukaan!

Kiitos kaikille, niin myyjille, vierailijoille, esiintyjille kuin vapaaehtoisille! Teitte markkinoista jälleen ihan parhaat!

 

 

Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille esim. bussilla. Alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja autoille on alueella rajallisesti parkkipaikkoja.Bussit kulkevat kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä).  

Markkinat pidetään Kosken Leipomon ja K-Portsan välisellä alueella Puutarhakadulla. Esiintymislava sijaisee Puutarha- ja Heikkilänkadun risteyksessä.

Perinteiseen tapaan paikalla on paljon kirppis- ja muita myyjiä sekä ostajia. Livemusiikkiakin kuullaan! Markkinoilta löydät myös Portsa ry:n myyntipisteen, jossa myynnissä mm. Portsan omia T-paitoja, keräilypostikortteja ja kirjoja. Voit myös liittyä jäseneksi tai maksaa jäsenmaksusi yhdistyksen myyntipisteellä.

Asukkaille: HUOMAA 20.5.2018 pysäköinti ei ole sallittua klo 9-16: Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välillä, eikä Heikkilänkadun risteyksessä (Lakitoimisto Laineenkare & Co:n ja Heikkilänkatu 6 portin välisellä alueella). 
Ole ystävällinen ja kerro asiasta myös naapureillesi. Kiitos yhteistyöstä!

Liikennetiedote: Puutarhakatu on suljettu liikenteeltä markkina-alueella klo 9–16, markkinoiden rakentamisen johdosta ja markkina-ajan. Markkinat pidetään Puutarhakadulla, Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välisellä osuudella.

Tervetuloa mukaan oikeaan markkinatunnelmaan! Markkinat on järjestetty jo 29 kertaa, eli tulossa on juhlavuosi: jo 30 Katumarkkinat Portsassa! Osallistujien palaute kiteyttää tapahtuman:"Portsan Katumarkkinat, ne ovat yhdet parhaimmista tällä alueella. Niissä on vielä vanhan ajan tunnelmaa ja ihmisiä on aina paljon paikalla." "Kesä alkaa aina katumarkkinoista!"

Veto-Jussi-veturin kyytiin!
Portsan katumarkkinoiden aikana 59-vuotias dieselveturi Veto-Jussi kuljettaa matkustajia Arvinkadun tasoristeyksen ja  Turun sataman välillä. Veturiin mahtuu kerrallaan muutama matkustaja. Matka veturinkuljettajan "konttorissa" on hieno kokemus vaikka koko perheelle. Näe rautatieliikenne kuten kuljettaja sen näkee! Veturin omistaa ja sillä liikennöi Höyryveturimatkat 1009 Oy. Veturi liikennöin non stop klo 12-15.
Liput aik. 10 €, lapsi 5 € maksetaan kuljettajalle.

Ensimmäisten markkinoiden yksi esiintyjistä oli bongattu keikalta päiväkodissa. Laulava taikuri Telmus Tuppi hauskuutti pienempää ja isompaa markkinaväkeä vuonna 1989. 
Tänä vuonna, juhlavuoden kunniaksi hän esiintyy Miikka Henriksson & Patajätkä -orkesterinsa kanssa jälleen. Joko arvaat kuka kyseessä? Aivan oikein, Joel Hallikainen!
(kuvaaja Jani Laukkanen)

Tästä voit ladata Katumarkkinoiden mainosjulisteen: Katumarkkinat_JULISTE_A3_2018

HUOM: kirppispaikat on varattu täyteen. (tarjoamme paikan: ota oma pöytä/teline ym. mukaan).

Muut myyntipaikat: kysy varatesssa.

Myyntipaikan varaus tulee tehdä etukäteen. 

Kirppispaikat ovat täynnä. Paikkavaraukset puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 / puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin vain virka-ajan eli klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 10-20) tai s-postilla.