Portsan Pihamarkkinat su 13.8.2017 klo 11-16

Sunnuntaina 13.8.2017 Portsa muuttuu jälleen Turun Portobello Roadiksi, kuten eräs palaute hehkutti pari vuotta sitten!

Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia. Tänäkin vuonna tapahtuma on tunnin pidempi eli klo 11-16!

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä tai bussilla. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän. 

Yli 50 pihaa avaa porttinsa yleisölle, joten Portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Yleisöä on liikkeellä varmasti todella paljon kuten aiempinakin vuosina.

Myyntipihoilla on jaossa karttoja tapahtumassa mukana olevista yhtiöistä ja yrityksistä sekä yhtiöt päivittyvät Google  Mapsiin, klikkaa tästä karttaan: Google_Maps_kartta_pihamarkkinat

PDF-muotoisen kartan voit ladata tästä: (tulossa)

 TALOYHTIÖIDEN ILMOITTAUTUMINEN: ilmoita pihasi viimeistään keskiviikkona 9.8.2017 klo 19 mennessä, niin pääsette mukaan Google Mapsiin ja karttajulkaisuun. Riittää, jos pihallasi olet myymässä vaikka vain sinä, mutta muistathan infota muita yhtiösi asukkaita, muutkin saattavat innostua! Kerro yhtiön nimi + osoite.

Ilmoittaudu:  puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 / puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin vain virka-ajan eli klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 10-20) tai s-postilla.

Ilmoittautuneet pihat:

As Oy Puutarhakatu 44