Portsan Katumarkkinat 28.5.2023 klo 11-15

Odotetut Portsan Katumarkkinat pidetään jälleen toukokuussa Puutarhakadulla sunnuntaina 28.5.2022 klo 11–15. Tule mukaan!

Markkinat pidetään Kosken Leipomon ja K-Portsan välisellä alueella Puutarhakadulla. Esiintymislava sijaitsee Puutarha- ja Heikkilänkadun risteyksessä.

Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille bussilla, polkupyörällä tai kävellen. Alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja autoille on alueella hyvin rajallisesti parkkipaikkoja. Bussit kulkevat markkinoiden aikaan normaalin aikataulun mukaisesti Puutarhakadulla, mutta kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä kiertotiellä).

Perinteiseen tapaan paikalla on runsaasti kirppis- ja muita myyjiä sekä markkinaväkeä. Livemusiikkiakin kuullaan! Musiikista vastaa monipuolinen bändi Lauri ja pehmeät vävyt, jolla on pilkettä silmakulmassa keikoillaan! Alunperin Salosta ponnistanut bändi on uransa aikana turkulaistunut ja porukasta löytyy yksi pitkäaikainen portsalainenkin. Bändi keikkailee ympäri Suomea ja kokemusta on lavatansseista klubikeikkohin.

Liikennetiedote: Puutarhakadulla markkina-alue on suljettu kokonaan liikenteeltä klo 9–16, eli markkinoiden rakentamisen ja markkinoiden ajan. Markkinat pidetään Puutarhakadulla, Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välisellä osuudella.

Tervetuloa mukaan oikeaan markkinatunnelmaan! Markkinat on järjestetty jo 32 kertaa. Osallistujien palaute kiteyttää tapahtuman: ”Portsan Katumarkkinat, ne ovat yhdet parhaimmista tällä alueella. Niissä on vielä vanhan ajan tunnelmaa ja ihmisiä on aina paljon paikalla.” ”Kesä alkaa aina katumarkkinoista!”

Asukkaille: HUOMAA 28.5.2023 pysäköinti ei ole sallittua klo 9-16: Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välillä, eikä Heikkilänkadun risteyksessä (Lakitoimiston ja Heikkilänkatu 6 portin välisellä alueella).
Ole ystävällinen ja kerro asiasta myös naapureillesi. Kiitos yhteistyöstä! <3 Tulosta tapahtumajuliste tästä.

MYYNTIPAIKAN VARAUS TULEE TEHDÄ ETUKÄTEEN, maksu kerätään markkinapäivän aikana:

KIRPPISPAIKAT: tarjoamme paikan n. lev 2 m x syv 1,5 m (omat pöydät, rekit ym.) , hinta 20 €/Portsa ry jäsenelle, 25 €/ ei jäsenelle

MUUT MYYNTIPAIKAT: tiedustele pj Sarilta (sähköä ei ole saatavilla)

Ilmoittautumisohjeet: paikkavaraukset puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 tai s-postilla puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 11.30-20).

***************

Info paikan varanneille:

Katumarkkina-alue Puutarhakadulla suljetaan liikenteeltä sunnuntaina klo 9 ja sen jälkeen voit tuoda myytävät tavarasi omalle paikallesi.

HUOMAA: autolla voit ajaa markkina-alueelle VAIN Sairashuoneenkadun puolelta eli kaupungin suunnasta ja vain klo 10.00 asti. Pura autosi ripeästi. Kadun keskiosaa ei saa tukkia, sen pitää pysyä avoinna, jotta muut voivat ajaa autonsa omalla kohdalleen tai pois myyntialueelta. Poistu alueelta Korkeavuorenkadun suuntaan. Ole varovainen ja aja hiljaa!

Auto on mahdollista pysäköidä markkinoiden ajaksi vain Portsan katujen varsille. K-Market Portsan parkkipaikalle EI saa pysäköidä, sillä kauppa on auki koko päivän. Varaudu siihen, ettei paikka autollesi löydy ihan kulman takaa.

Markkina-alue alkaa Kosken Leipomolta ja päättyy K-Portsalle. Markkinoiden myyntiaika on klo 11-15. Esiintymis/ohjelmalava sijaitsee Heikkilänkadun risteyksessä.

Myyntipaikan koko on noin: leveys 2 metriä ja syvyys 1,5 metriä. Tuo oma pöytä, vaatetanko, laatikko tms. tuotteidesi myyntiä edistämään. Omien jalkojesi lepuuttamista varten kannattaa ottaa mukaan tuoli ja sateen/paahteen/tuulen varalta mieti tuotteidesi sekä itsesi suojausta. Mikäli sinulla on katos tai vaatetanko tms. huolehdi, että se pysyy varmasti paikoillaan myös tuulenpuuskissa.

Muistathan varata mukaan vaihtorahaa! Suosittelemme myös MobilePayn käyttöä, moni maksaa sillä mieluiten. Vesipullo, päähine ja aurinkorasva ovat lämpimällä aurinkoisella kelillä tarpeelliset. Aamulla voi olla viileää tai tuuli pureva, lämmin/tuulenpitävä vaatetus saattaa myös olla tarpeen.

Saat sähköpostissa myyntipaikkasi numeron ja tämän infon muistutuksena muutamaa päivää ennen markkinoida. Paikat on numeroitu liidulla asfalttiin markkina-alueella. Saavuthan paikalle tai merkitset paikkasi esim. pöydällä tai tavaroillasi viimeistään klo 10.00, jotta tiedämme, että olet tullut paikalle. Paikkamaksu kerätään päivän aikana. 

Katu avataan liikenteelle jälleen klo 16 ja siihen mennessä kadun on oltava tyhjä. Kerää omat roskasi lähtiessäsi.