Portsan Katumarkkinat su 24.5. klo 11-15

Portsan Katumarkkinat jälleen toukokuussa Puutarhakadulla, sunnuntaina 24.5.2020 klo 11–15. Tule mukaan!

Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille esim. bussilla. Alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja autoille on alueella rajallisesti parkkipaikkoja. Bussit kulkevat kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä).

Markkinat pidetään Kosken Leipomon ja K-Portsan välisellä alueella Puutarhakadulla. Esiintymislava sijaisee Puutarha- ja Heikkilänkadun risteyksessä.

Perinteiseen tapaan paikalla on paljon kirppis- ja muita myyjiä sekä ostajia. Livemusiikkiakin kuullaan!

Asukkaille: HUOMAA 24.5.2020 pysäköinti ei ole sallittua klo 9-16: Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välillä, eikä Heikkilänkadun risteyksessä (Lakitoimisto Laineenkare & Co:n ja Heikkilänkatu 6 portin välisellä alueella).
Ole ystävällinen ja kerro asiasta myös naapureillesi. Kiitos yhteistyöstä!

Liikennetiedote: Puutarhakatu on suljettu liikenteeltä markkina-alueella klo 9–16, markkinoiden rakentamisen johdosta ja markkina-ajan. Markkinat pidetään Puutarhakadulla, Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välisellä osuudella.

Tervetuloa mukaan oikeaan markkinatunnelmaan! Markkinat on järjestetty jo 31 kertaa. Osallistujien palaute kiteyttää tapahtuman: ”Portsan Katumarkkinat, ne ovat yhdet parhaimmista tällä alueella. Niissä on vielä vanhan ajan tunnelmaa ja ihmisiä on aina paljon paikalla.” ”Kesä alkaa aina katumarkkinoista!”

Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille esim. bussilla. Alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja autoille on alueella rajallisesti parkkipaikkoja. Bussit kulkevat kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä)

Ohjelmaa lavalla:
päivittyy myöhemmin 🙂

Myyntipaikan varaus tulee tehdä etukäteen

KIRPPISPAIKAT: Tarjoamme paikan: ota oma pöytä/teline ym. mukaan.

MUUT MYYNTIPAIKAT: Muut myyntipaikat (muut kuin kirppispaikat): kysy varatessa.

Ilmoittautumisohjeet: paikkavaraukset puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 / puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin vain virka-ajan eli klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 10-20) tai s-postilla.