Portsan Pihamarkkinat 6.8.2023 klo 11-16

Sunnuntaina 6.8.2023 koko Portsan valtaavat Pihamarkkinat. Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan ja käsitöitään asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia tai muita esityksiä. Pukeudu säänmukaisiin varusteisiin ja tule ihanaan Portsaan 6.8.2023 klo 11-16!

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä, bussilla tai kävellen. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän

Noin 40 pihaa avaa tänäkin vuonna porttinsa yleisölle, joten Portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Vinkkinä: Rauhankadun varrella on ensimmäisen parin tunnin aikana eniten kuhinaa, mikset siis aloittaisi kierrostasi alueen reunoilta? Tapahtuma löytyy Facebookista nimellä: xx. Tapahtuman keskustelusta löydät pihojen mainoksia ja muuta tietoa koko tapahtuman ajan, joten kannattaa ottaa sivu seurantaan.

Suosittelemme kätevää Mobiilimaksua. Myyjä: maksutavoista kannattaa ilmoittaa näkyvästi. Varaudu myös käteismaksuihin/vaihtorahaan.

KARTTA (päivittyvät lähempänä tapahtumaan): Tästä voit klikata karttaan, josta näet tapahtumassa mukana olevat pihat ja yritykset tai lataa se etusivun linkistä. Vaihtoehtoisesti klikkaa Google Maps karttaan, jossa ilmoittautuneet kohteet ovat merkittyinä. Jos linkki ei aukea, kopio selaimeesi osoite: goo.gl/maps/ZWKW4
………………….

PORTSA FLEA MARKET: Wellcome to wander all over ”Portsa” – Port Arthur. Port Arthur districk in Turku city is going to be one big flea market, Turku’s Portobello Road! Also music and homerestaurants are on offer. Yards are open to visit from 11 am to 16 pm. Make good bargains and enjoy of a unique wooden house atmosphere. You can find also many pop-up cafes or restaurants.

Download a map or find a link to Google Map here. They help you to find more than 40 yards witch take part in the flea market. But you can just follow the growd and enjoy the atmosphere!

…………………..

Tästä voit ladata Portsan tapahtumien julisteen.

ILMOITTAUTUNEET PIHAT JA YRITYKSET:

Turun Työväen Rak ja As Oy Jalo, Heikkilänkatu 12
Turun Työväen Rak ja As Oy Rauhala, Rauhankatu 22
Turun Työväen As Oy Wuorela, Puutarhakatu 40