Elävä joulukalenteri Portsaan

Nyt on upea idea, kiitos Lauralle ja Heidille aloitteesta! Elävä joulukalenteri Portsaan! Olethan mukana?

Portsan Joulukalenteri Facebookissa

 

Ota yhteys heidimelan(at)hotmail.com tai lauramrosten(at)gmail.com ja varaa joulukalenterin päiväsi sekä kerro mikä on ideasi luukkuun. Tämä on ei-kaupallinen juttu, joten huomaathan: ei mitään myytävää luukulle ja luukun pitäisi olla ilmainen kaikille sekä koko perheelle sopiva. 

Joulukuussa 2017 Portsaan elävä joulukalenteri

Tervetuloa mukaan järjestämään Portsaan elävää joulukalenteria! Tarkoituksenamme on järjestää kaupunginosassamme joulukalenteri, johon toivomme halukkaiden asukkaiden osallistuvan valjastamalla ikkunansa tai pihamaansa kalenterikäyttöön.

Ideana on, että osallistujat koristelevat ikkunansa tai pihamaansa yhdeksi 24 luukusta. Kukin luukku "avataan" vuorollaan ilta-aikaan ja pidetään auki jouluaattoon asti. Näin Portsa muuntuu entistä tunnelmallisemmaksi vuoden pimeimpään aikaan. Luukku voi käytännössä olla vaikkapa installaatio pihamaalla tai sommitelma ikkunassa; vain mielikuvitus on rajana.

Portsan joulukalenterista luodaan Facebook -tapahtuma myöhemmin ja kartta lisätään nettiin. Mikäli kiinnostuit luukun toteuttamisesta, ota yhteys heidimelan(at)hotmail.com tai lauramrosten(at)gmail.com