Ilmoittaudu Portsan omaan Running Dinneriin!

Running Dinner – elämyksellinen kolmen ruokalajin illallinen järjestetään jo toista kertaa kotikulmillasi lauantaina 25.1.2020 klo 17-20!

Portsan oma Running Dinner on juostu ja syöty tältä vuodelta 😃. Hyvää ruokaa ja ihan parasta seuraa!
Lämpimät kiitokset jokaikiselle osallistujalle! ❤

Mitä jos kokkaisit parisi kanssa vain kolmanneksen illallisesta, ja nauttisit muut osat jonkun muun kotona? Siitä on kyse Running Dinner -konseptissa. Simppeliä ruokaa ja juomaa sekä hauska kokemus uusien tuttavuuksien kera. Parinasi voi olla puolisosi, naapurisi tai ystäväsi.

Parisi kanssa valmistatte joko alkupalat, pääruoan tai jälkiruoat itsellenne ja neljälle vieraalle, annettua budjettia noudattaen. Ruokailun jälkeen suunnistatte Portsan illassa kahteen muuhun teille annettuun osoitteeseen, missä kohtaatte kussakin neljä uutta osallistujaa. Yhden illan aikana tutustutte siis 12 muuhun portsalaiseen!

Aikataulu: 25.1.2020 klo 17-20
17.00 alkupalat
18.00 pääruoka
19.00 jälkiruoat
20.00 tapahtuma loppuu

Budjetti: 15e/hlö eli 30e/pari. Halvemman ruokalajin seuraksi sopii arvokkaampi ruokajuoma, ja erikoisempien annosten seurana voi olla edullisempia virvokkeita. Ruokalajit on syytä suunnitella siten, että edellisestä paikasta on sopivaa lähteä n. 15min ennen oman ruokalajin alkua, ja pääruoka tarjoiltaisiin viimeistään klo 18.15.

Ilmoittautuminen: viimeistään 19.1.2020. Ilmoittautuessanne kertokaa 1. ja 2. ruokalajitoive (kukin pari tekee siis kuitenkin vain yhden ruokalajin illan aikana). Pyrimme noudattamaan toiveita mahdollisuuksien mukaan, erikoisruokavaliot huomioiden. Konseptiin kuuluu osallistujien osoitteiden (missä ruokalaji tarjoillaan) rajaaminen Portsan alueelle. Tapahtuma on tarkoitettu yli 18 vuotiaille.

Helpdesk: tapahtuman sujuvuuden takaamiseksi järjestäjätiimi päivystää tapahtuman aikana myöhemmin ilmoitetussa paikassa.

Ilmoittaudu lähettämällä alla olevat tiedot osoitteeseen puheenjohtaja(at)portsa.fi, viimeistään sunnuntaina 19.1.2020:

nimesi ja parisi nimi + puhelinnumero
ruokailuosoite
minkä ruokalajin mieluiten valmistaisitte?
minkä ruokalajin toiseksi mieluiten valmistaisitte?
onko sinulla ja parillasi erityisruokavalio, jos niin mikä:

Järjestelyistä vastaa Asukasyhdistys Portsa Ry