Instagram-kilpailu #Portsankirkko

Mikaelinseurakunta ja asukasyhdistys Portsa ry julkistavat yhteisen Instagram-kisan, kilpailuaika on 15.4.-15.5.2016. Kilpailu on osa Mikaelinseurakunnan Portsa -projektia. 

Kisan aiheena on Turun Mikaelin kirkko. Nappaa kuva kauniista kirkkorakennuksesta, tapahtumasta tai tunnelmasta kirkkoon liittyen ja jaa kuvasi Instagramissa hashtagilla #Portsankirkko ja @portsaviralline. Asukasyhdistys Portsa ry toimii kisan virallisena vastaavana ja tykkää kuvistasi käyttäjänimellä @portsaviralline.

Järjestäjien edustajista koostuva raati valitsee voittajakuvat ja ne julkistetaan Portsan katumarkkinoilla sunnuntaina 22.5.2016. Palkintojakin on luvassa! Osallistuthan sinäkin?

 

Keskusta-Portsa -projekti

Viime syksynä Mikaelinseurakunta aloitti Keskusta-Portsa –projektin, jossa keskitytään kirkon lähialueilla asuviin ihmisiin.​ Projektia vetää kappalainen Pasi Jaakkola, joka kertoo idean tulleen Pansion suunnassa toteutetusta Paakarla-projektista. Siinä haluttin palvella erityisesti lähiön asukkaita ja onnistuneesti myös aktivoida heitä mukaan seurakunnan toimintaan.

"Portsan alue on perinteisesti ollut yhteisöllinen ja siellä on hyvä maaperä järjestää asukkaita tukevia tapahtumia ja tempauksia. Myös alueen yhdistykset, kuten Portsa ry ja MLL-Portsa, ovat lämmöllä lähteneet yhteistyöhön" Jaakkola kehui jo viime syksynä.

Ideoita otetaan vastaan

Seurakunta on avoimena alueen asukkaiden ideoille siitä, mitä uutta kirkon lähimaastoon toivotaan. Ajatuksiaan voi lähettää osoitteeseen pasi.jaakkola(at)evl.fi tai soittaa 040-3417412.