Portsan Katumarkkinat 22.5.2022 klo 11-15

Kiitos osallistujille! Oli hienot markkinat teidän ansiostanne! Nähdään Pihamarkkinoilla 14.8.2022 tai viimeistään toukokuussa 2023 taas Katumarkkinoilla Puutarhakadulla!

Portsan Katumarkkinat pidetään jälleen toukokuussa Puutarhakadulla sunnuntaina 22.5.2022 klo 11–15. Tule mukaan!

Markkinat pidetään Kosken Leipomon ja K-Portsan välisellä alueella Puutarhakadulla. Esiintymislava sijaitsee Puutarha- ja Heikkilänkadun risteyksessä.

Pidemmältä tuleville suosittelemme saapumista markkinoille esim. bussilla. Alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja autoille on alueella rajallisesti parkkipaikkoja. Bussit kulkevat kiertäen Sofiankadun kautta (ei pysäkkiä kiertotiellä).

Perinteiseen tapaan paikalla on paljon kirppis- ja muita myyjiä sekä ostajia. Livemusiikkiakin kuullaan: musiikista vastaa monipuolinen bändi Lauri ja pehmeät vävyt, jolla on pilkettä silmakulmassa keikoillaan! Alunperin Salosta ponnistanut bändi on uransa aikana turkulaistunut ja porukasta löytyy yksi pitkäaikainen portsalainenkin. Bändi keikkailee ympäri Suomea ja kokemusta on lavatansseista klubikeikkohin.

Liikennetiedote: Puutarhakatu on suljettu kokonaan liikenteeltä markkina-alueella klo 9–16, markkinoiden rakentamisen johdosta ja markkina-ajan. Markkinat pidetään Puutarhakadulla, Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välisellä osuudella.

Tervetuloa mukaan oikeaan markkinatunnelmaan! Markkinat on järjestetty jo 31 kertaa. Osallistujien palaute kiteyttää tapahtuman: ”Portsan Katumarkkinat, ne ovat yhdet parhaimmista tällä alueella. Niissä on vielä vanhan ajan tunnelmaa ja ihmisiä on aina paljon paikalla.” ”Kesä alkaa aina katumarkkinoista!”

Asukkaille: HUOMAA 22.5.2022 pysäköinti ei ole sallittua klo 9-16: Sairashuoneenkadun ja Korkeavuorenkadun välillä, eikä Heikkilänkadun risteyksessä (Lakitoimiston ja Heikkilänkatu 6 portin välisellä alueella).
Ole ystävällinen ja kerro asiasta myös naapureillesi. Kiitos yhteistyöstä!

MYYNTIPAIKAN VARAUS TULEE TEHDÄ ETUKÄTEEN, maksu kerätään markkinapäivän aikana:

KIRPPISPAIKAT: paikat varattu loppuun.

MUUT MYYNTIPAIKAT: Paikat varattu loppuun.

Ilmoittautumisohjeet: paikkavaraukset puhelimitse pj Sari Raunell p. 040 7675 356 / puheenjohtaja(at)portsa.fi (soitathan arkisin klo 17 jälkeen, viikonloppuna tavoitat parhaiten klo 10-20) tai s-postilla.