Kehitetään yhdessä talvikunnossapitoa!

Osallistu nettityöpajaan, johon portsalaiset on valittu mukaan kehittämään keskusta-alueen talvikunnossapitoa. Kannattaa siis vastata! Linkki kyselyyn:

https://www.ideatehdas.fi/t/?f=Zj04V1ZvbXl6bnFN

Hyvä yhteistyökumppani,

Muistutamme, että Turun kaupungin nettityöpaja keskusta-alueen talvikunnossapidon kehittämiseksi on avoinna 14.12.2019 saakka. Työpajassa on jo runsaasti kaupunkilaisten esittämiä kehitysajatuksia, joita voit käydä arvioimassa ja kommentoimassa. Samalla voit esittää omat ajatuksesi ja näkemyksesi talvikunnossapidon kehittämisestä. Toivomme, että työpajassa vieraillaan useammin kuin kerran, uusia ideoita ja näkemyksiä tulee mukaan koko ajan.

Tavoitteenamme on kehittää kaupunkimme talvikunnossapitoa keskustan alueella entistä toimivammaksi sekä parantaa asiakas- ja asukastyytyväisyyttä.

Olemme valinneet Turussa vaikuttavista yhdistyksistä ja vaikuttajaryhmistä 16 eri ryhmää sidosryhmiksemme. Siksi haluamme kuulla sinun ja yhteisösi mielipiteitä siitä, missä meillä on parannettavaa ja miten voimme kehittää toimintaamme.

Jotta saisimme kerättyä palautetta mahdollisimman laajalti, toivomme myös, että yhdistyksesi/ryhmäsi yhdyshenkilönä jaat tätä linkkiä seurasi/ryhmäsi jäsenille, joita talvikunnossapitoon liittyvät asiat koskettavat.

Kiitos jo etukäteen arvokkaista mielipiteistäsi! Kehitetään yhdessä kaupunkiamme!

Ystävällisin terveisin

Desentti

Turun kaupunki, kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkirakentamisen kunnossapito

Jari Pekkinen

Corefiner Oy

jari.pekkinen@corefiner.com