Portsan Pihamarkkinat/Flea Market 11.8.19 klo 11-16

Sunnuntaina 11.8.2019 Portsan valtaavat Pihamarkkinat

Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan ja käsitöitään asuntojensa edustoille, muuttavat pationsa tai jopa hellahuoneensa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia. Pukeudu säänmukaisiin varusteisiin ja tule ihanaan Portsaan 11.8. klo 11-16!

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä tai bussilla. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän. 

Noin 50 pihaa avaa porttinsa yleisölle, joten Portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Yleisöä on liikkeellä varmasti todella paljon kuten aiempinakin vuosina.

Myyntipihoilla on jaossa karttoja tapahtumassa mukana olevista yhtiöistä ja yrityksistä sekä yhtiöt päivittyvät Google  Mapsiin. Klikkaa tästä nettikarttaan: (päivittyy myöhemmin) tai PDF-muotoisen kartan voit ladata ja tulostaa tästä: (päivittyy myöhemmin)

 TALOYHTIÖIDEN ILMOITTAUTUMINEN: ilmoita pihasi viimeistään keskiviikkona 7.8.2019 klo 19 mennessä s-postilla puheenjohtaja(at)portsa.fi, niin pääsette mukaan Google Mapsiin ja karttajulkaisuun. Riittää, jos pihallasi olet myymässä vaikka vain sinä, mutta muistathan infota muita yhtiösi asukkaita, jotta muutkin tietävät pihan olevan mukana ja hekin saattavat innostua! Kerro ilmoittautuessasi yhtiön nimi + osoite.

Portsa flea market

Port Arthur districk in Turku city is going to be one big flea market, Turku’s Portobello Road! Also music and homerestaurants are on offer.

Wellcome to wander all over ”Portsa” – Port Arthur. Yards are open to visit from 11 am to 16 pm. Make good bargains and enjoy of a unique wooden house atmosphere. You can find also many pop-up cafes or restaurants.
A map and a link to Google Map (Portsan Pihamarkkinat 2019) are available in address: www.portsa.fi. They help you to find yards witch take part in flea market. But you can just follow the growd and enjoy the atmosphere!

Ilmoittautuneet pihat ja yritykset:

AS OY   OSOITE

1 As Oy Turun Annankatu 5 Annankatu 5
2 As Oy Wähätalo Arvinkatu 6 b
3 TTR ja As Oy Jalo Heikkilänkatu 12/Ratakatu 10
4 As Oy Regress Heikkilänkatu 6
5 As. Oy Vuoritalo Korkeavuorenkatu 2
6 As Oy Puutarhakatu 23 Puutarhakatu 23
7 As Oy Lämpölä Puutarhakatu 31
8 As Oy Turun Puutarhakatu 33 Puutarhakatu 33
9 As Oy Maine Rauhankatu 20
10 As Oy Rauhankatu 23-25 Rauhankatu 23-25
11 TTR ja As oy Sointula Rauhankatu 27
12 TTR ja As Oy Puistorinne Rauhankatu 28
13 As Oy Portsan Paritalo Rauhankatu 32
14 As Oy Länsi Rauhankatu 33 B
15 As Oy Sairashuoneenkatu 18 Sairashuoneenkatu 18

YRITYKSET:  

A
B
C