Portsan Pihamarkkinat 14.8.22 klo 11-16

Sunnuntaina 14.8.2022 Portsan valtaavat Pihamarkkinat. Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan ja käsitöitään asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia. Pukeudu säänmukaisiin varusteisiin, ota oma käsidesi mukaan ja tule ihanaan Portsaan 14.8. klo 11-16!

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä tai bussilla. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän. 

Muistutamme, että koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen on meidän kaikkien vastuulla. TÄRKEÄÄ: älä osallistu sairaana.

Pidäthän huolta turvaväleistä ja huolehdit hygieniasta, eli otathan föliin oman käsidesin, jookos? Mikäli sinua arveluttaa vierailu tänä vuonna, jää suosiolla kotiin 🙂 Markkinat pidetään jälleen ensi vuonna, nähdään silloin <3.

1. Pidä reilu turvaväli muihin ihmisiin (1-2 m).
2. Muista hyvä käsihygienia.
3. Suositamme käyttämään maskia, varsinkin mikäli turvavälit eivät toteudu
.

Noin 40 pihaa avaa porttinsa yleisölle, joten Portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Vinkkinä: Rauhankadun varrella on ensimmäisen parin tunnin aikana eniten kuhinaa, mikset siis aloittaisi kierrostasi alueen reunoilta?

PIHOJEN ILMOITTAUTUMINEN: kerro ilmoittautuessa yhtiön/yrityksen nimi ja osoite. Koko piha ilmoittautuu siis kerralla. Osallistujia voi olla siten yksi tai useita. Muista kertoa naapureillesi ilmoittautumisesta. Ilmoita pihanne viimeistään ke 10.8.2022 puheenjohtaja(at)portsa.fi niin pääsette pdf-karttaan mukaan.

Mobiilimaksu on kätevin ja koronaturvallisin maksutapa. Myyjä: maksutavoista kannattaa ilmoittaa näkyvästi. Varaudu myös käteismaksuihin/vaihtorahaan.

Tästä (linkki tulee lähempänä markkinoita) voit klikata karttaan, josta näet tapahtumassa mukana olevat pihat ja yritykset tai lataa se etusivun linkistä. Vaihtoehtoisesti klikkaa Google Maps karttaan (linkki tulee lähellä markkinoita), jossa ilmoittautuneet kohteet ovat merkittyinä. Jos linkki ei aukea, kopio selaimeesi osoite: (päivittyy lähempänä tapahtumaa)

Tästä voit ladata Portsa Pihamarkkinoiden & kasvienvaihtoillan julisteen.

ILMOITTAUTUNEET PIHAT JA YRITYKSET:

(päivittyvät vähän viiveellä)