Portsan Pihamarkkinat 11.8.2024 klo 11-16

Sunnuntaina 11.8.2024 koko Portsan valtaavat Pihamarkkinat. Saat vierailla luvan kanssa taloyhtiöiden pihoilla ihastelemassa viihtyisiä pihapiirejä, kauniita puutaloyhtiöitä ja ilmapiiriä. Asukkaat nostavat kirppisaarteitaan ja käsitöitään asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. ravintolaksi tai kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia tai muita esityksiä. Pukeudu säänmukaisiin varusteisiin ja tule ihanaan Portsaan 11.8.2024 klo 11-16! Tällä sivulla alempana on listattu kaikki kohteet ja löydät myös kartat alempana sivulla (lähempänä tapahtumaa).

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä, bussilla tai kävellen. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän, ihan oikeasti vain muutamia. 

Noin 40 pihaa avaa tänäkin vuonna porttinsa yleisölle, joten Portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Vinkkinä: Rauhankadun varrella on ensimmäisen parin tunnin aikana eniten kuhinaa, mikset siis aloittaisi kierrostasi alueen reunoilta? Siellä ne parhaat löydöt ovat 😉 Tapahtuma löytyy Facebookista nimellä: Portsan Pihamarkkinat 2024. Tapahtuman keskustelusta löydät pihojen mainoksia ja muuta tietoa koko tapahtuman ajan, joten kannattaa ottaa sivu seurantaan.

Portsalaisten pihojen ja yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan: lähetä osoitteeseen puheenjohtaja(at)portsa.fi viesti, jossa kerro taloyhtiön/yrityksen nimi ja osoite. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 6.8.2024, niin pääsette mukaan karttaan ja karttalinkkiin. Tapahtuma on tarkoitettu vain portsalaisille pihoille ja yrityksille. Koko taloyhtiön piha on mukana yhdellä ilmoittautumisella. Katso lista ilmoittautuneista pihoista alempana artikkelissa. Mukana oleminen on maksutonta.

Suosittelemme kätevää Mobiilimaksua. Myyjät: maksutavoista kannattaa ilmoittaa näkyvästi. Varaudu myös käteismaksuihin/vaihtorahaan. Mietithän, miten voit laittaa tuotteesi esille sateen sattuessa. Voitko hyödyntää naapuriesi kanssa yhteisiä tiloja: saunoja, pesutupia tms? Myyntipiste kuistille tai sisälle? Väkeä on liikkeellä kelissä kuin kelissä ja olisi ikävä tuottaa pettymystä kävijöille, jos myyjiä ei olekaan paikalla. Lataa tästä 2024 tapahtumien juliste.

KARTTA: Tapahtumassa mukana olevat pihat ja yritykset näet kartasta, jonka voit ladata (linkki julkaistaan lähellä tapahtumaa). Vaihtoehtoisesti klikkaa Google Maps karttaan, jossa ilmoittautuneet kohteet ovat merkittyinä. HUOMAA: Jos linkki ei aukea, kopio tai kirjoita selaimeesi osoite: goo.gl/maps/ZWKW4
………………….

PORTSA – PORT ARTHUR YARD FLEA MARKET IN TURKU: Wellcome to wander all over ”Portsa” – Port Arthur. Port Arthur districk in Turku city is going to be one big flea market, Turku’s Portobello Road! Also music and homerestaurants are on offer. Yards are open to visit from 11 am to 16 pm. Make good bargains and enjoy of a unique wooden house atmosphere. You can find also many pop-up cafes or restaurants.

Download map (coming) or find a link to Google Map here. They help you to find more than 40 yards witch take part in the flea market. But you can just follow the growd and enjoy the atmosphere!

…………………..

ILMOITTAUTUNEET PIHAT JA YRITYKSET:

Avaa tästä pdf -kartta tai siirry Google Maps -karttaan.